I'm hooooome

Heeeeej!!! Jag är hemma, känns lite segt men ändå bra. 
Raderade ALLA mina bilder som är tagna med webben, kändes heeemskt att radera så mycket bilder. Hade över fem tusen bilder, bilder från femman fram tills nu. Meeen vad gör man inte för att kunna spela sims......Bilden över är förövrigt typ ett år gammal, ENDA BILDEN JAG SPARADE. Gjorde ett bra val tycker jag, eller vad säger ni??? xD Nu ska jag fortsätta sitta här i min ensamhet brevid fönstret och lyssna på kent(!!!) Goodbye

Det var som ett annat liv, det var så förbannat fint.

Det här jävla vädret alltså. Det är som att molnen ligger som ett lock och gör så att man inte kan andas. Blir helt galen. Får ont i huvudet och är helt seg, aaaaaaah...Någon som har lust att teleportera mig till stranden med vattenmelon rinnandes i mungipan, med en galen gubbe som skriker kooooooko och mittemot mig min bästavän. NÅGON?! 

My r00m

Fick en fråga på min förr förra blogg om jag kunde visa mitt rum. Och idag när jag städade så slog det mig, BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG. Här får ni tre bilder som visar ungefär en milimeter av mitt rum, mitt rum är ungefär tre milimeter så ni har inte missat så mycket. Men dom var lite mysiga och jag hade inget att blogga om så ja.....Nu ska jag ut på lite ärenden med min mor. Återkommer!!!

:)